Pranje i priprema površine


FALCH Water Jetting

Uklanjanje hrđe, boje i ostalih naslaga na površinama od metala, betona i asfalta korištenjem ultra visokotlačne pumpe FALCH T25. Upotrebom samo vode bez medija za razbijanje površine, pod pritiskom od 2.500 bara, uspješno odstranjujemo nekoliko slojeva različitih naslaga bez oštećenja površine
i uz poštivanje svih ekoloških zahtjeva. Prednosti ovakvog načina pranja i pripreme površine jesu smanjeni troškovi kod angažmana radne snage, manji troškovi odlaganja i zbrinjavanja otpadnog materijala, kao i suradnja i prepoznatost kod svih vodećih proizvođača premaza za zaštitu površina.

Dustless Blasting

Pranje površine metodom dustless blasting-a je ne-destruktivna i potpuno ekološki prihvatljiva metoda, čija je primjena široka i svestrana. Kao medij za pranje koriste se reciklirano staklo i soda. Koriste je u svim industrijskim sektorima (lakoj i teškoj industriji, čišćenje pogonskih strojeva i alata), mnogim područjima gospodarstva, graditeljstva i zidarskih radova, automobilskim industrijama, teškim industrijama, lakirnicama, remontnim brodogradilištima i marinama (čišćenje trupa broda), prehrambenoj industriji, zrakoplovstvu i sl. Može se koristiti i na potencijalno opasnim područjima poput benzinskih crpki i sl. zato što je takve prirode da nije zapaljiva, ne iskri te nije otrovna. Prednost ovakvog procesa u odnosu na druge je ta što je takva metoda inovativna i svestrana, organska i ekološka, omogućava brzo čišćenje uz uštedu vremena i novca.